Foredragsholder: Ole Røttereng, partner i 3BR consulting
Gjennom å analysere hver enste reparasjon på alle typer utstyr i et kjøkken er det mulig å avdekke graden av brukerfeil, manglende preventivt vedlikehold og svake komponenter. Det gir beslutningstakere god kontroll på opplæringsbehov, faktiske driftskostnader og grunnlag for planlegging av nyinvesteringer. Kommunikasjonen mellom produsent, servicefirma og sluttbruker løftes til et konstruktivt nivå, med åpen dialog om faktiske årsaker til feil og hvordan løse disse.
Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding
Ole Røttereng er partner i konsulentselskapet 3BR consulting som driver rådgivning innen FMCG med hovedvekt på kjedeutvikling, merkevarebygging, kommunikasjon/PR, HR, innkjøp og produktutvikling. Han har bakgrunn som direktør i McDonald's Norge AS med ansvar for vareforsyning og eiendom og som Innkjøpsdirektør i Norgesgruppen med ansvar for ferskvarer.
Ole er også tilknyttet selskapet QiCode som rådgiver og bistår med utvikling av informasjonssystemer for lifecycle management.