SEMINAR: Glimt fra rapporten "Servering mot 2025"

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: fredag 10. feb 11:00

Vi presenterer noen inspirerende glimt fra rapporten "Servering mot 2025. Mer om trendene og funnene i rapporten får du i seminaret "Servering mot 2025" i seminarrom 1 kl 13.00 Foredragsholder er Ole Petter Nyhaug fra Opinion as

Foredraget baserer seg på en rapport utarbeidet av rådgivning- og analysebyrået Opinion for Dagligvareleverandørenes forening (DLF) og skal gi deg inspirasjon til å tenke på hvordan du best kan møte fremtiden slik den mest sannsynlig vil utvikle seg for serveringsmarkedet, sett i et forbrukerperspektiv. Det skal gi deg bakgrunn til at du skal kunne stille de rette strategiske spørsmålene slik at du selv dermed er bedre i stand til å jobbe med å møte forbrukernes forventninger i fremtiden for akkurat din virksomhet eller kategori.

Ole Petter Nyhaug  

Ole Petter Nyhaug er partner og kreativ leder i Opinion, og brenner for innovasjon og temaene detaljhandel, mat og drikke, (nye) medier, telecom og unges utdanning og karriere. Han har startet og utviklet flere selskaper innen markedsanalyse, og har jobbet på globalt nivå for merkevarer som Coca-Cola, Unilever, Audi og IKEA. Han er en etterspurt foredragsholder på forbrukertrender. Han er tildelt Norges Markedsanalyseforenings pris som ``Årets Markedsanalytiker``, utpekt som en av ``Europe´s Top Youth Marketing Minds`` og er flere ganger nominert som Årets Foredragsholder i marketingbransjen av ANFO.

Arrangør: Dagligvareleverandørenes Forening

Skriv ut