SEMINAR: Etter mindre salt, sukker og fett - hva kommer da?

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: fredag 10. feb 13:00

Foredragsholder: Ole Peter Nordby, daglig leder i Idia as

Å forene god smak, god helse og god lønnsomhet, hva skal til for å lykkes med det?
For de av oss som vokste opp med reklamen som fortalte oss at vi kunne like kaviar selv om den var sunn, er det ingen nødvendig motsetning mellom god smak og god helse. Det finnes muligheter for å forene god smak med god helse og god lønnsomhet, men hvordan kan mer helsefremmende mat og drikkevarer utvikles? Etter mindre salt, fett og sukker, hva kommer da?


Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding


Ole Peter Nordby Idia as  

Ole Peter Nordby var med på å starte Idia AS sent i 2013, og han har ledet selskapet fra starten av. Idia utvikler nye plantebaserte ingredienser med positive helseeffekter til bruk i kosttilskudd og mat- og drikkevarer.  Produksjon av den første ingrediensen i Idia ble igangsatt i 2016, etter at selskapet hadde gjennomført en vellykket klinisk studie av virkningen av et kiwiekstrakt på blodtrykket i 50 forsøkspersoner.

Nordby har fra 2015 til 2016 vært aktiv styreleder i næringsklyngen Fremtidsmat – mat for bedre helse.  Han har sin bakgrunn fra finansmarkedet, hvor han i 15 år arbeidet med analyse av og investeringer i selskap i helsesektoren.

Skriv ut