SEMINAR: Er bærekraftig mat bærekraftig business?

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: fredag 10. feb 12:00

Foredragsholder: Cathrine Dehli, Head of Sustainability, Nordic Choice Hotels

Kyllingen er full av antibiotika, salaten er høstet i Italia av migrantarbeidere fra Nord-Afrika, fisken sliter med lus og biffen er bare å glemme. Hvordan skape en bærekraftig business i en verden full av pekefingre?

Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding

Cathrine Dehli er bærekraftsansvarlig i Nordic Choice Hotels. Hotellkjeden har et stort fokus på bærekraft og har blant annet innført en matplattform for sunn, god og bærekraftig mat for alle hoteller. Foruten økologisk mat inkluderer matplattformen en egen Rødliste, ingen bruk av dårlig palmeolje, mange tiltak for å redusere forbruket av rødt kjøtt, øke forbruket av frukt/grønt, lokal mat og redusere matavfallet. Nordic Choice initierte konferansen EAT og er i dag EATs største næringslivssamarbeidspartner.
Cathrine har lang erfaring med bærekraft, konsept- og forretningsutvikling med bærekraft som driver for innovasjon og har tidligere arbeidet som bærekraftsansvarlig i IKEA Norge, gründer av PUG-store og konstituert R&D-ansvarlig i HÅG.  Hun er styreleder i Fairtrade Norge og utdannet sivilingeniør (industriell økonomi) fra NTNU.

Skriv ut