Om SMAK 2017

SMAK arrangeres 7. - 10. februar 2017. Gå ikke glipp av muligheten til å bli med på SMAK 2017 - Nordens ledende messe i sitt slag

SMAK 2017 er Nordens ledende møteplass som samler utstillere innen områdene Mat & drikke, Maskiner & utstyr, Interiør & design, IT & teknologi og Øl, vin & brennevin under SMAK 2017. 


SMAK er en arena hvor fagbesøkende får innblikk i innovasjon, nyheter og hva som er det neste store i bransjen, samtidig som vi ser tilbake til røttene og fremmer norsk matkultur. Det blir fokus på handel og verdiskapning for bransjen. SMAK skal være inspirerende og den beste arenaen for nettverksbygging i bransjen. Bli med når vi i 2017 tar SMAK til nye høyder. 

Hvorfor SMAK 2017? 
SMAK er en viktig arena for nettverksbygging, profilering og for å skape forretninger. Messen går hvert tredje år og tiltrakk seg i 2014 over 29000 fagbesøkende. 

Hvem besøker SMAK?
Blant besøkende finner vi innkjøpere, beslutningstakere og påvirkere innen hotell, restaurant, café, catering, institusjon, kantine, convenience, uteliv, bakeri, konditori og dagligvare. Blant utstillere finner vi leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat, drikke, utstyr og interiør til proffmarkedet.

Vi gleder oss til å igjen samle bransjen i fire dager proppfylt med aktiviteter, lærdom, konkurranser, kjøp, salg og nettverksbygging. Bruk arenaen til å spre mat- og drikkeglede, fremme mat- og drikkekultur og møt nye og eksisterende leverandører og samarbeidspartnere. Velkommen til SMAK 2017. 

Skriv ut