Fakta om SMAK 2017

SMAK arrangeres hvert tredje år av Norges Varemesse

SMAK 2017 arrangeres i samarbeid med NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge.

SMAK 2017 er Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskapning. SMAK samler hele bransjen fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører med over 400 utstillere.

SMAK 2017 viser frem det neste til beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og dagligvare.

SMAK 2017 er en arena som har fokus på det nye i bransjen, på innovasjoner og nye smaker og løsninger. Samtidig holder vi et godt grep om tradisjonen vår, den sterke matkulturen vi har i Norge og de gode råvarene.

11 forskjellig konkurranser vil avholdes på SMAK 2017 hvorav 6 konkurranser er nye. Alt fra Norgesmesterskap til landskamp mellom våre nordiske landslagskokker.

SMAK 2017 byr også på et fullspekket faglig program fra 3 scener, med fokus på det digitale skiftet bransjen står ovenfor, det nyeste innenfor trender og bransjens egne suksesshistorier. I tillegg bærekraft, matsikkerhet, sjømat, den store burgerbølgen og seminar innenfor det nyeste av øl, vin & brennevin.

SMAK 2017 arrangeres parallelt med Mat & Emballasje, som går 7. – 9. februar.

Totalt program for SMAK 2017 på www.smak2017.no

Skriv ut