Påmelding til messe og bankett for besøkende

Alle GRESS-kjeder mottar egne IDnr som passord for påmelding. Dette genererer en kvittering på e-post. GRESS-messebesøk og GRESS-bankett er to separate billetter som er personlige. Kontakt din kjedekoordinator for nærmere informasjon.

GRESS-nett prisen 2016
Hver medlemskjede i GRESS-gruppen AS kårer sin beste GRESS-nett bruker siste år. Prisen går til den bedriften som har vært flinkest til å benytte GRESS-nett i 2016. GRESS-gruppen AS verdsetter at hver kjede opptrer som en god ambassadør og oppnår høy lojalitet. Blir det din bedrift som vinner i år? Prisen deles ut under åpningsseminaret på morgenen.

GRESS-bankett med prisutdelinger
Dagen avsluttes med en helaftens bankett ved Oslo Kongressenter. Det blir servert en 3-retters middag med vin. I tillegg blir det spennende underholdning, «GRESS-Oscar» prisutdeling, musikk og dans.

Årets GRESS-leverandør 2016
GRESS-gruppens eiere og  medlemmer får mulighet til å stemme frem årets GRESS-leverandør. Prisen er delt opp i to kategorier.

  • GRESS-prisen 2016
  • Årets GRESS-leverandør 2016

Prisene deles ut under GRESS-banketten.

Beste utstiller GRESS-messen 2017
I løpet av messedagen skal også «Beste utstiller 2017» kåres. En fagjury med representanter fra medlemskjedene vil vurdere alle utstillere og kåre årets vinner. Prisen deles ut under GRESS-banketten.

Påmeldingsfrist: 15. desember 2016

Skriv ut

 Påmelding messe - GRESS