Hva er GRESS-gruppen?

GRESS-gruppen AS er et innkjøpssamarbeid mellom Scandic Hotels, Compass Group Norge og The Rezidor Hotel Group.

Hver partner eier 33% andel i aksjeselskapet GRESS-gruppen AS som ble etablert i 1997.

Gate Gourmet Norway, NHG Management, Norlandia, Hurtigruten AS, Fjord Line AS, Torghatten ASA, Pandox OP Grand Norge AS, Olden Fjordhotel og Eilifs Landhandleri er medlemmer av innkjøpssamarbeidet.

GRESS-gruppens formål er å fremforhandle leverandøravtaler som skal gi sikre, effektive og optimale innkjøp for sine eiere og medlemmer.

GRESS-gruppen AS ligger i forkant med å utnytte tilgjengelig teknologi for å effektivisere innkjøpsprosessen. De siste 15 årene er innkjøpsverktøyet GRESS-nett blitt bygget opp i samarbeid med teknologifirmaet Millum.

GRESS-nett er et internet basert verktøy som knytter eiere og medlemmene opp mot mer enn 200 leverandører som har avtale med GRESS-gruppen AS. Innkjøpsverktøyet har gitt store kostnadsbesparelser og effektiviseringer. Et resultat som er blitt realisert både hos GRESS-gruppen’s medlemmer og eiere samt eksternt hos leverandørene.

GRESS-gruppen AS består av enheter innen hotell, restaurant, bar, catering, cruise, hurtigbåter, sykehushotell, personalrestauranter og kiosker.


Se mer informasjon om GRESS-gruppen AS på www.gress.no

Skriv ut