Kongress og event

En super beliggenhet mellom Oslo Lufthavn og sentrum - førsteklasses kvalitet, maksimal fleksibilitet og topp effektivitet er sentrale elementer i Norges Varemesses kongress-og eventkonsept.

Vi er gjerne vertskap for både store og små arrangementer. Ved siden av de største kongressene, er det mange som velger Norges Varemesse som arena for bedriftsarrangementer og andre events. I perioder av året tilbys senteret eksklusivt til deg som arrangør, og du kan kombinere seminarer, kick-offs, middag med fest – alt på ett sted. Thon Hotel Arena, som ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse, foreslår menyer basert på dine innspill, og sammen legger vi alt til rette for at du skal få en god totalopplevelse hos oss.

Events
I våre haller er det plass til 6000 personer til middag, 2500 personer til bankett på runde bord, eller 12000 personer på stående konsert. Veggtepper gir fantastisk akustikk for underholdning, og uansett størrelsen på ditt arrangement tilpasser vi og avgrenser senteret etter ditt behov.

Kapasiteter
På Norges Varemesse arrangeres kongresser for opptil 10000 deltagere - med plenumssal til 6000 deltagere. Senteret møter internasjonal standard med 55 møterom i alle størrelser. Over 25 av møterommene har plass til over 100 personer.

Skriv ut