-
SMAK 2017 viste frem bredden av store internasjonale merkevarer til små lokalprodusenter. I samarbeid med Hanen løftet SMAK frem lokalmat- og drikkepr…
-
SMAK 2017 og parallelmessen Mat & Emballasje, som ble arrangert på Norges Varemesse fra 7.-10. februar, nådde nye høyder. Tett på 29.500 B2B besøkende…
-
- Dette hadde jeg aldri trodd, utbrøt en glad Ole Henrik Stølen fra Quality Hotel Sogndal – vinner av årets NM for resepsjonslærlinger. Sivert Engebre…
-
Etter fire dager med smaking, brygging, cupping, dufting og klassifisering, kunne Marit Lynes, daglig leder i Norsk Kaffeinformasjon og nasjonal koord…
-
- Dette var ”overwhelming”! Norsk-amerikanske Ann Vestgren var meget godt fornøyd med å gå til topps i det første Norgesmesterskapet i burger. Arenaen…
-
- Dette var fantastisk morsomt! Jeg har bare konkurrert en gang tidligere, men nå får jeg jo flere muligheter sammen med landslaget, sa en glad Tonj…
-
- Dette var fantastisk morsomt! Jeg elsker jobben som oppvasker og trives veldig godt på de tre stredene jeg har denne jobben: Sykehuset Østfold, Qua…
-
På en messe med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned enormt med arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer,…
-
- Det deltakerne har prestert i NM Ung konditor, er i en helt egen klasse! I følge dommerne, hadde de aldri tidligere sett så gjennomførte og visuel…
-
Når Nordens beste kokker samles til dyst, er det synonymt med at noen av verdens beste kokker konkurrerer om å kreere fantastiske matopplevelser. Land…