Jakten på unike kjøretøy

Har du eller noen du kjenner et unikt kjøretøy som det hadde vært kult å vise frem på Oslo Motor Show 2017?

Vi vet at det finnes mange flotte objekter rundt omkring i landet vårt. Har du et spesielt kjøretøy eller kanskje kjenner du noen som har, håper vi at du tipser dem.

Ditt kjøretøy på Oslo Motor Show?
Vi leter etter motorsykler, gatebiler, amerikanske biler, lastebiler og motorsportbiler til årets show. Utstillingskjøretøy er noe de besøkende aldri får nok av og vår jobb er å finne spesielle objekter som ikke er stilt ut tidligere.

Bli med på Facebook-konkurransen
Slik kan du delta:

  • Eier du kjøretøyet selv laster du opp et bilde i kommentarfeltet under videoen vår på facebook og blir med i konkurransen om gratis utstillingsplass
  • Kjenner du noen som har et spesielt kjøretøy håper vi at du oppfordrer de til å delta
  • Vi er på jakt etter objekter som ikke er blitt vist på Oslo Motor Show tidligere

Del ditt bidrag på facebook innen 3. juli »

En jury plukker ut 10 finalister som publikum kan stemme på, deretter går de 5 kjøretøyene med flest stemmer videre til siste runde med avstemming og vinneren av utstillingsplass blir kjøretøyet med flest stemmer. Stemme gjør du ved å like bildet av bilen du vil stemme på.

Unik premie
En heldig eier av kjøretøy vinner gratis utstillingsplass på Oslo Motor Show 27.-29. oktober 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi dekker transport, hotellopphold og gratis inngang til showet for eieren.

Jakten er i gang!

Skriv ut