Hvorfor delta som utstiller på Møbel 2017?

Møbel 2017 vil være et samlingspunkt for kunder, produsenter og agenter i Norge. En samlet arena hvor bransjen treffes og hvor nyheter og trender presenteres.

Messen skal være en innkjøpsarena som samler norske kjøpere fra både landsdekkende kjeder og til individuelle butikker.

– Det at tre av de store kjedene – Bohus, Møbelringen og Fagmøbler kom som fagbesøkende er et stort gjennombrudd, oppsummerte Per Espen Ødegaard, styreleder i Møbelagentenes Landsforbund (MAL) etter Møbel 2016.

Vi har spurt Annette Skafsgaard Berg Managing Director i Canett Furniture om deres erfaring etter Møbel 2016 og forventninger til deres deltakelse på Møbel 2017.

Hva var din erfaring med Møbel 2016?
– Ærlig innrømmet ble jeg litt skeptisk, forteller Annette Skafsgaard Berg. Spesielt da jeg så antallet av utstillere på Møbel 2016. Men dette ble fort gjort til skamme, da det konstant var stor interesse og besøk på vår stand. Vi solgte ekstremt bra. Selv om jeg er en dansk og en forsiktig vest-Jyde, som ikke liker å skryte for mye. Vi var fire selgere på standen og vi hadde nok å gjøre. Jeg skjønte også, at det var av stor betydning, at jeg hadde norske agenter med meg på standen, for de kundene som ikke hadde kjennskap til Canett.

Hvilke forventninger har du til Møbel 2017?
– Jeg har høye forventninger til Møbel 2017. Nå vet kundene at vi er her, og vi har MASSE fine og spreke nyheter å vise frem. Jeg har nettopp vært i Asia og plukke ut masse nyheter, utviklet nye serier, funnet masse stoler, borde med funksjoner osv. Så kundene kommer garantert ikke til å bli skuffet når de besøker oss. Vi står klare til å ønske både nye og gamle kunder velkomne, og håper på at enda flere utstillere får lyst til å delta på Møbel 2017, avslutter Anette Berg Skafsgaard Berg i Canett Furniture AS.

 

Skriv ut